Εμβόλιο - Κορονοϊός: Το πρώτο σποτ για τους εμβολιασμούς
NewsroomΜε τα άτομα άνω των 85 ετών συνεχίζονται τα εμβόλια κατά του κορονοϊού στη χώρα μας και ενώ οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού συνεχίζονται. Σποτ για την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού ενημερώνει τους πολίτες ότι από τις 11 Ιανουαρίου ξεκινά η διαδικασία των ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.
Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κλείσει κάποιος το ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Πρώτον, αν είναι εγγεγραμμένος στην άυλη συνταγογράφηση. Δεύτερον, μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr και τρίτον μέσω φαρμακείων και ΚΕΠ.
Μετά τον εμβολιασμό των ατόμων άνω των 85 ετών, ακολουθούν και οι επόμενες ομάδες, όπως ορίζονται από την εθνική επιτροπή εμβολιασμών. Σε κάθε περίπτωση, όσοι κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, δηλαδή να φορούν μάσκα, να κρατούν αποστάσεις και κανόνες υγιεινής.
- Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
- Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
- Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή