Ελλάδα|06.01.2019 15:57
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε βράχια στη Βουλιαγμένη
NewsroomΈνας άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή στη Βουλιαγμένη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεκρός είναι ηλικίας περίπου 60 ετών και εντοπίστηκε από περαστικό ο οποίος και ειδοποίησε το Λιμενικό. Το ντύσιμο του θύματος, καθώς και τα γάντια για το κρύο που φορούσε προδίδουν νυκτερινή έξοδο.
Ο άνδρας φέρει μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του θα δώσει ο Ιατροδικαστής που θα αναλάβει την υπόθεση.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης