Ελλάδα|13.01.2021 15:10
Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας - Υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός
NewsroomΚλειστοί παραμένουν δρόμοι του επαρχιακού οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης, λόγω υπερχείλισης ποταμών ή χειμάρρων.
Ειδικότερα, στον δήμο Δέλτα, κλειστός παραμένει από το βράδυ της Τρίτης ο δρόμος που συνδέει τη Σίνδο με τον Βιολογικό Καθαρισμό και την προέκταση της Πόντου με τη Σίνδο, καθώς υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός.
Επίσης, κλειστός παραμένει ο δρόμος Πενταλόφου - Σίνδου. Στον δήμο Βόλβης, κλειστό είναι τμήμα της επαρχιακής οδού που συνδέει τα Ν. Βρασνά με τον Σταυρό. Τέλος, στον δήμο Λαγκαδά κλειστός είναι ο δρόμος από το Ηράκλειο προς τον Λαγκαδά.
Διαβάστε ακόμη
- Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα - Μήνυμα γενικευμένης κλιμάκωσης στέλνει η Νίκαια
- Τι λέει ο δημοσιογράφος που μήνυσε τον Νίκο Παππά για ξυλοδαρμό - «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους»
- Κολομβία: Νεαρή τουρίστρια αφοπλίζει ένοπλο ληστή όσο ο φίλος της... κάνει το κορόιδο - Το βίντεο που έγινε viral
- Νίκος Πορτοκάλογλου στο Παλλάς: Ενα μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε φίλους