Ελλάδα|14.01.2021 13:23

Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Δεμένος 3 ημέρες με τη γυναίκα του, βρέθηκε νεκρός

Newsroom

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό τις πρώτες πρωινές ώρες έναν 91χρονο μέσα στο σπίτι του στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκαν μπροστά σε μια τραγωδία. Ο ηλικωμένος άνδρας ήταν δεμένος μαζί με την σύζυγό του. Εκείνος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ζωντανή και σε άθλια κατάσταση, βρέθηκε η γυναίκα του.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν αφού τους ξυλοκόπησαν και μετά έφυγαν και τους άφησαν δεμένους. Ο ηλικιωμένος άνδρας υπεκυψε στα τραύματα στο κεφάλι, ενώ η σύζυγός του βρέθηκε αφυδατωμένη και σε έντονη σύγχυση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μόνο που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς ήταν ότι οι ληστές ήταν τρεις. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και ημέρες. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλήθηκε ιατροδικαστής.

Το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ημέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η ημέρα που δέχθηκαν την επίθεση των ληστών πιθανολογείται ότι είναι η Παρασκευή.

δολοφονίαΑιτωλοακαρνανίαηλικιωμένοι