Ελλάδα|15.01.2021 13:04

Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Συγγενής ο ένας εκ των φερόμενων δραστών

Newsroom

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας ενός ηλικιωμένου στο χωριό Χαλκιόπουλο στην Αιτωλοακαρνανία. Ο ένας από τους τρεις υπόπτους, που ανέκρινε η αστυνομία, φέρεται να ομολόγησε ότι μπήκε στη μονοκατοικία του 91χρονου και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι συγγενής του θύματος και της συζύγου του που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η 85χρονη σύζυγος του νεκρού 91χρονου άνδρα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της δίπλα στο θύμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου. H ίδια φέρεται να κατονόμασε τους αδίστακτους κακοποιούς. Μάλιστα, δυο από αυτούς φέρονται να είναι γείτονες του ζευγαριού και ο τρίτος συγγενής των θυμάτων.

Ηδη, ένας από τους δράστες φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των ηλικιωμένων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε ότι έθαψαν τα χρήματα σε ένα χωράφι όπου οι αστυνομικοί ερευνούν για να τα εντοπίσουν.

Οπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί, οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι, έδεσαν τους ηλικιωμένους αφού τους ξυλοκόπησαν, μετά έφυγαν και τους άφησαν δεμένους. Ο ηλικιωμένος άνδρας υπεκυψε στα τραύματα στο κεφάλι, ενώ η σύζυγός του βρέθηκε αφυδατωμένη και σε έντονη σύγχυση. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και ημέρες. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλήθηκε ιατροδικαστής. Το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ημέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η ημέρα που δέχθηκαν την επίθεση των ληστών πιθανολογείται ότι είναι η προηγούμενη Παρασκευή.

ηλικιωμένοςδολοφονίαΑιτωλοακαρνανία