Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Προθεσμία έλαβαν τα αδέλφια - Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός
Σοφία ΦασουλάκηΠροθεσμία ζήτησαν και πήραν τα δυο ανήλικα παιδιά για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη την περασμένη Τρίτη στον σταθμό του μετρό Ομόνοια. Τα δύο παιδιά θα απολογηθούν την Τρίτη, υποστηρίζοντας ότι προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη. Έως τότε ωστόσο θα κρατούνται. Παράλληλα, ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, (πλημμελήματα) αφέθηκε ελεύθερος. Τα δύο παιδιά δηλώνουν μετανιωμένα για την πράξη τους και ζητούν «συγγνώμη», ενώ ο ειδικός φρουρός αρνείται τις κατηγορίες.
Δίωξη στους ανήλικους για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη
Το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζουν τα δύο ανήλικα αδέλφια μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους από τον εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό στην Ομόνοια. Επιπλέον, ο εισαγγελέας τούς άσκησε ποινική δίωξη και για το αδίκημα της απείθειας, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα στην Αστυνομία.
Στον ειδικό φρουρό, που φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό και να βοήθησε την οικογένεια στο πως να χειριστεί την υπόθεση, ενώ δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του, ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.
- Το τέλος του πολέμου δε θα φέρει τέλος της ακρίβειας - Γιατί ο πληθωρισμός στοιχειώνει την παγκόσμια οικονομία
- Ιράν: Πολίτες σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα στη γέφυρα Αχβάζ για προστασία από τις επιθέσεις
- Η Artemis II έγραψε ανθρώπινη ιστορία: Συγκλονιστικές εικόνες από την «αθέατη» Σελήνη
- Τέλος οι απευθείας επισκέψεις σε ειδικό γιατρό - Μόνο με παραπεμπτικό από προσωπικό