Πυροβολισμοί στον Άγιο Δημήτριο: «Ρίξε το όπλο θα σε πυροβολήσω» (vid)
NewsroomΣυνελήφθη έπειτα από επέμβαση ανδρών της ΕΚΑΜ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα 60χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος είχε οχυρωθεί από το μεσημέρι στο διαμέρισμά του στην οδό Αιόλου 10, στον Άγιο Δημήτριο.
Ο 60χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι. Στη συνέχεια κλειδώθηκε στο διαμέρισμα, στον πρώτο όροφο, και αρνείτο να παραδοθεί.
Το συμβάν ξεκίνησε όταν ο 60χρονος αυτοκινητιστής είχε διαπληκτισμό με την ανιψιά του, που διέμενε στην ίδια πολυκατοικία και για άγνωστους λόγους, πήρε το όπλο κι έριχνε στον αέρα.
Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματός του, μπήκαν στο σπίτι, ο ταξιτζής βγήκε τελικά στο μπαλκόνι κι απείλησε να αυτοπυροβοληθεί, όμως άνδρες των ΕΚΑΜ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.
Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.
- Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»