Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα επιστρέφουν στα ράφια - Λίστα
NewsroomΜε το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα, επέστρεψαν στα ράφια των σούπερ μάρκετ δεκάδες προϊόντα που είχαν αποσυρθεί κατά τη διάρκεια του lockdown για να μην δημιουργηθούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.
Αναλυτικά τα προϊόντα που επιστρέφουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι τα εξής:
- Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περιφερειακές μονάδες υπολογιστών και λογισμικού (ΚΑΔ 47.41)
- Τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό (ΚΑΔ 47.42)
- Εξοπλισμό ήχου και εικόνας (ΚΑΔ 47.43)
- Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα (ΚΑΔ 47.51)
- Χαλιά, κιλίμια και επενδύσεις δαπέδου και τοίχου (ΚΑΔ 47.53)
- Ηλεκτρικές οικιακές συσκευές (ΚΑΔ 47.54)
- Έπιπλα, φωτιστικά και άλλα είδη οικιακής χρήσης – εξαιρούνται ανταλλακτικά (π.χ. λαμπτήρες), σάρωθρα για οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.35)
- Σκούπες και βούρτσες για την οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.37) (ΚΑΔ 47.59)
- Βιβλία (ΚΑΔ 47.61)
- Παιχνίδια (ΚΑΔ 47.65)
- Ενδύματα, με εξαίρεση τα καλσόν (ΚΑΔ 47.71.71.43) (ΚΑΔ 47.71)
- Υποδήματα και δερμάτινα είδη (ΚΑΔ 47.72)
Ανοιχτά στις 24 Ιανουαρίου τα σούπερ μάρκετ
Εν τω μεταξύ, προαιρετικά θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα, μεταξύ των οποίων και τα σούπερ μάρκετ, την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου. Η κυβέρνηση την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων και την επανεκκίνηση ορισμένων υπηρεσιών, που μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, μεταξύ των οποίων και τα σούπερ μάρκετ.
Πιο συγκεκριμένα, το άνοιγμα των καταστημάτων αυτή την Κυριακή είναι προαιρετικό με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι, τις καθημερινές, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 7 το πρωί έως και τις 20:00, καθώς παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Η μετακίνηση γίνεται είτε με αποστολή SMS στο 13033 είτε με το σχετικό έντυπο, στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός 2.
- Χωριάτικο: Χειροπέδες στον πρώην συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ρίζο Ρίζο - Ήταν το «δεξί χέρι»
- Pizza Fan: Είχαν «πληροφοριοδότη» μέσα από την ΑΑΔΕ; Ζητά στοιχεία από την ΕΛΑΣ ο Πιτσιλής
- «Ο κ. Αντάρας τα έκανε μαντάρα»: Στον «αέρα» οι εργαζόμενοι της Pizza Fan - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
- Χρυσή Μπάλα 2026: Η ώρα της απονομής στο Λονδίνο - Τα φαβορί και όλοι οι νικητές από το 1956