Ελλάδα|26.01.2021 16:23

Πάτρα: Πέθανε 27χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Newsroom

Κατέληξε ο 27χρονος άνδρας αλβανική καταγωγής, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου, πυροβολήθηκε στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το patrastimes, ο 27χρονος άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Ολα ξεκίνησαν όταν 2 οχήματα με κατεύθυνση προς την Πάτρα, στα οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων στο καθένα, ακινητοποιήθηκαν στον κόμβο Κουρτέση . 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, επιβάτες και από τα δύο οχήματα βγήκαν στο δρόμο, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και ξαφνικά, ακούστηκαν πυροβολισμοί. Μάλιστα στον καυγά φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε και αιχμηρό αντικείμενο.

Ως αιτία του επεισοδίου προβάλλεται μέχρι στιγμής η διαφορά μεταξύ ατόμων με καταγωγή από την Αλβανία η οποία και οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο. Εκτός από τον 27χρονο που κατέληξε, ακόμα ένα άτομο που συμμετείχε στο σκηνικό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε από κατσαβίδι. Ο Αρχές της Πάτρας αναζητούν τα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο ενώ μέχρι στιγμής έχει προαχθεί ο συνοδηγός του ενός από τα δύο ΙΧ.

Πηγή: patrastimes

αστυνομίαπυροβολισμοίθάνατοςΠάτρα