Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ βρίζει χυδαία επιβάτη που του έκανε παρατήρηση
NewsroomΤην ακραία αντίδραση οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΘ σε παρατήρηση που του έκανε ένας επιβάτης, κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης σε βίντεο.
Με σκληρές και χυδαίες βρισιές ο οδηγός απευθύνεται σε επιβάτη αστικού λεωφορείου, επειδή του έκανε παρατήρηση. Το συμβάν σημειώθηκε την Τρίτη το πρωί στο πρώτο δρομολόγιο της γραμμής που ξεκινά από το αεροδρόμιο Μακεδονία.
Οι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν γιατί το λεωφορείο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών. «Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού. Προφανώς και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει κι όμως το έκανε. Φοβηθήκαμε για την ασφάλειά μας. Αρνούμαι να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον επιβάτη που καθόταν από πίσω του. Ούτε το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν θα μιλούσε με αυτό τον τρόπο» δήλωσε στο thestival.gr, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.
- Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
- Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
- Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
- Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»