Ελλάδα
|
27.01.2021 10:33
Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Επίθεση στον φύλακα - Τους απαγόρευσε την είσοδο
NewsroomΤρεις εξωπανεπιστημιακοί επιτέθηκαν σε φύλακα της Πανεπιστημιούπολης στην περιοχή του Ζωγράφου επειδή δεν τους άφησε να εισέλθουν στον χώρο, το βράδυ της Τρίτης 26 Ιανουαρίου. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, οι τρεις άνδρες πήγαν στην πύλη της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και σαν προσπάθησαν να περάσουν στην Πανεπιστημιούπολη, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν φοιτητές.
Ο φύλακας τούς εξήγησε ότι δεν μπορούσε να τους το επιτρέψει, καθώς υπάρχει απαγόρευση εισόδου στο χώρο από τις 22:00 και μετά. Τότε, οι τρεις άγνωστοι άρχισαν να λογομαχούν μαζί του. Μάλιστα, ένας από τους άνδρες έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του φύλακα και τον τραυμάτισε, ευτυχώς, ελαφρά.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)