Μετρό: Κλείνει ο σταθμός Πανεπιστήμιο
NewsroomΜε εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο». Οι συρμοί θα διέρχονται, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις. Το φοιτητικό συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο αναμένεται να ξεκινήσει στη 13:00 το μεσημέρι.
Φοιτητές, ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΟΛΜΕ, ενώσεις γονέων και μαθητικοί σύλλογοι έχουν δώσει ραντεβού για σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, αντιδρώντας συνολικά και στην ανακοίνωση προ ολίγων ημερών για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων. Η απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων ανακοινώθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, προκαλώντας αντιδράσεις, με την επιτροπή των ειδικών να σημειώνει πως δεν πραγματοποίησε μια τέτοια εισήγηση. Από την πλευρά της, η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε λόγο για «αντιδημοκρατικό κατήφορο» της κυβέρνησης.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων