Ελλάδα|03.02.2021 22:28
Σεισμός τώρα στην Kέρκυρα
NewsroomΣεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:55 το βράδυ στον θαλάσσιο χώρο της Λευκίμμης κοντά στην Κέρκυρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου της Αθήνας.
Το εστιακό του βάθος είναι τα 19,5 χιλιόμετρα, ενώ σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,5 Ρίχτερ.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
- ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
- Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
- «Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά