Ελλάδα|04.02.2021 13:09

Γέρακας: Τρόμος για 65χρονο - Ληστές μπήκαν σπίτι του και τον βασάνισαν

Γιάννης Ζιάκας

Στόχος συμμορίας ληστών έχουν γίνει πολλά σπίτια στα βορειοανατολικά προάστια. Συγκεκριμένα τέσσερις ληστές μπαίνουν σε οικίες, ενώ οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται μέσα, τους αφήνουν και στη συνέχεια αποσπούν ό,τι μπορούν. Το τελευταίο θύμα των ληστών, ήταν ένας 65χρονος που μένει στο Γέρακα

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι, όσο ο άνδρας ήταν μέσα, τον απείλησαν και τον χτύπησαν βίαια μέχρι να τους αποκαλύψει που βρίσκονται χρήματα και κοσμήματα. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έφτασε σε σημείο να τους παρακαλεί να μην τον σκοτώσουν, όσο οι ληστές τον κρατούσαν ακινητοποιημένο κι έψαχναν την περιουσία του. Τελικά οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του 65χρονου χρήματα, κοσμήματα, καθώς και δύο κυνηγητικά όπλα τα οποία κατείχε νόμιμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπείρα αποτελείται από τέσσερα άτομα. Οι τρεις από αυτούς πραγματοποιούν την ληστεία, ενώ ο τέταρτος κάθεται έξω από το σπίτι σε αυτοκίνητο. Πιθανό σενάριο για τις Αρχές είναι οι ληστές του συγκεκριμένου περιστατικού να έχουν πραγματοποιήσει κι άλλες ληστείες σε Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Παλλήνη και Γέρακα.

συμμορίαΓέρακαςληστείαληστέςσπείρα