Ελλάδα|05.02.2021 08:32

Καιρός: Ημέρες άνοιξης - Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία

Newsroom

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της. Αναλυτικότερα: 

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα κυρίως τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αίθριος. Η ορατότητα κυρίως τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και στην Κρήτη τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αραιές νεφώσεις. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα στα νότια σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια δυτικοί τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει κατά τόπους στα κεντρικά και τα νότια τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.

καιρόςθερμοκρασίαήλιοςζέστη