Ελλάδα|06.02.2021 15:50
Την ασφαλή φύλαξη των δικαστηρίων ζητεί η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
NewsroomΜε αφορμή την επίθεση της Παρασκευής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για απουσία αποτελεσματικής φύλαξης των δικαστηρίων.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Με αφορμή τη χτεσινοβραδινή επίθεση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τονίζει ότι η απουσία αποτελεσματικής φύλαξης των δικαστηρίων δίνει ευκαιρίες για εγκληματικές ενέργειες και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια Δικαστών και Εισαγγελέων και όλων των πολιτών. Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά ότι η εκπλήρωση της ευθύνης της Πολιτείας για φύλαξη των δικαστηρίων και ασφαλή άσκηση των καθηκόντων των δικαστικών λειτουργών αποτελεί ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη».
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια