ΠΟΕΔΗΝ - Γιαννάκος: Το μπλακ άουτ κατέστρεψε 66 δόσεις εμβολίων
NewsroomΕπιπτώσεις και στη διαθεσιμότητα των εμβολίων είχε το μπλάκ άουτ που «χτύπησε» την Αττική και μέρη της Πελοποννήσου το βράδυ της Κυριακής, 7 Φεβρουαρίου, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Όπως ο ίδιος είπε, συνολικά 11 φιαλίδια εμβολίων που αντιστοιχούν σε 66 δόσεις καταστράφηκαν στο νοσοκομείο Δρομοκαϊτειο.
Διαβάστε επίσης: Eκρηξη σε υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ: Βραχυκύκλωμα η αιτία - Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ διευκρίνισε ότι παρόλο που δούλεψε η γεννήτρια στο φαρμακείο του νοσοκομείου όπου είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια, υπήρξε βλάβη στον πίνακα με αποτέλεσμα 11 φιαλίδια που αντιστοιχούν σε 66 δόσεις εμβολίου να καταστραφούν.
«Οι δόσεις αυτές δεν προορίζονταν για τους ασθενείς, αλλά για πολίτες, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο του Δρομοκαϊτείου και αναμένουν να εμβολιαστούν. Το υπουργείο Υγείας έχει ειδοποιηθεί και αποστέλλονται νέα εμβόλια για να μην ακυρωθούν τα ραντεβού», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
- Βρέθηκε «χαμένη» ταινία του 1968 με βρικόλακες, τόσο τρομακτική που είχε δοθεί οδηγία να καταστραφεί
- Η Γαλλία σε σοκ: Τεράστιο σκάνδαλο με βιασμούς και κακοποίηση παιδιών σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά
- Πάτρα: 35χρονος κρατούσε κλειδωμένη στο διαμέρισμά του 16χρονη
- Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Παρασκευάς Άντζας