Ελλάδα|09.02.2021 16:15

Θετική στον κορονοϊό η ανακρίτρια στην υπόθεση Novartis

Σοφία Φασουλάκη

Θετική στον κορονοϊό είναι η Αρεοπαγίτης και ανακρίτρια του δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνα  Αλεβιζοπούλου

Η δικαστική λειτουργος ήρθε σε επαφή - με αφορμή την κατάθεση του Μιχάλη  Καλογήρου- στις 3 Φεβρουαρίου, με τον πρωην υπουργό,  ο οποίος ήδη  νοσηλεύεται  στο νοσοκομείο  «Σωτηρία». Ο διευθυντής του γραφείου του Άλεξη Τσίπρα, ανιχνεύτηκε θετικός στον COVID-19 και νοσηλεύεται με την βρετανική μετάλλαξη του κορωνοίου.

Αμέσως μετά, τόσο η δικαστικη λειτουργός όσο και η γραμματέας της  τέθηκαν   σε προληπτική   καραντίνα  καθως και τα μέλη των οικογενειών τους. Χθες, η κυρία Αλεβιζοπούλου  ανέβασε πυρετό και για το λόγο αυτό επισκέφθηκε το νοσοκομείου  «Σισμανόγλειο» και οι γιατροί μετά από τις αναγκαίες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορονοίο.

Της έδωσαν εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ΄  οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια, όσο ο συζύγος της και τα δύο παιδιά της. Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης θα μεταβεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής η γραμματέας  των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα  τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειας της.

NovartisΆρειος ΠάγοςΚορονοϊόςκρούσμα