Κλειστά από 12 Φεβρουαρίου τα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών σε Αττική Οδό και Μορέα
NewsroomΚλείνουν από αύριο και μέχρι νεωτέρας τα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (Σ.Ε.Σ.) στην Αττική Οδό και στον Αυτοκινητόδρομο Μορέας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και με στόχο την προστασία του προσωπικού και των πελατών, ενημερώνουν ότι, από αύριο, Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών ενώ τα 9 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στην Αττική Οδό και τα 3 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στον Αυτοκινητόδρομο Μορέας (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα) θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.
Οι εγγραφές συνδρομητών και η χορήγηση πομποδεκτών θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά και μέσω courier ενώ για τις επαναφορτίσεις των πομποδεκτών υπάρχει δυνατότητα να γίνονται και μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας my e-PASS στον ιστότοπο https://cs.attiki-odos.gr, καθώς και της εφαρμογής my e-PASS για κινητά τηλέφωνα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών (Τ.Ε.Π.), η οποία λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο, 08:00 - 19:00 και Κυριακή 11:00 - 19:00 ή μέσω e-mail στο customercare@attikesdiadromes.gr. Επίσης, οι οδηγοί μπορούν να πληρώνουν το αντίτιμο στις λωρίδες που λειτουργούν με εισπράκτορα με χρήση τραπεζικής κάρτας με ανέπαφη συναλλαγή, αντί με μετρητά.
Τηλέφωνο: 210 – 6682 222
Fax: 210 – 6682 240
e-mail: customercare@attikesdiadromes.gr
- Μαραθώνας: Βρέθηκαν τα οστά της 90χρονης, μέσα σε σακούλα - Πριν λίγο η κόρη της έλεγε «δεν ξέρω πού είναι»
- Κυψέλη: Οι γονείς του νεκρού βρέφους αμφισβητούν τον ιατροδικαστή και ορίζουν δικό τους σύμβουλο
- Εργοδότες... το νου σας: Εργαζόμενοι παίρνουν έως και 10 μέρες άδεια για να παίξουν GTA 6
- Survivor: Σοβαρές καταγγελίες από τον Σταύρο Φλώρο για «χορήγηση κοκαΐνης και δωροδοκίες»