Καιρός-Καλλιάνος: Νέα κακοκαιρία χτυπά από σήμερα τη χώρα
NewsroomΑπό αύριο θα εξομαλυνθεί η κατάσταση, ωστόσο, σήμερα Τετάρτη (9/1) η χώρα θα δοκιμαστεί από έντονα καιρικά φαινόμενα.
Οι σφοδρές πρωινές χιονοπτώσεις κυρίως σε Ηπειρο θα δώσουν τη σειρά τους σε βροχοπτώσεις, που θα προκαλέσουν και πλημμυρικά φαινόμενα.
Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονία θα χτυπηθούν από έντονες χιονοπτώσεις, που με την πάροδο της ημέρας και την άνοδο της θερμοκρασίας θα μετατραπούν σε βροχές.
Δυνατές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν τη Δυτική Ελλάδα και τα Επτάνησα, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα η κακοκαιρία θα χτυπήσει και τα Δωδεκάνησα.
Όπως είπε στο Open TV o Γιάννης Καλλιάνος θα χιονίζει μέχρι το μεσημέρι στα βορειοδυτικά της χώρας από τα 150 μ. και πάνω, αλλά από το μεσημέρι και μετά σε όλες τις δυτικές περιοχές θα το γυρίσει σε βροχοπτώσεις, λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας και των νοτιάδων.
Ειδικά για την Αττική επεσήμανε ότι δεν περιμένουμε κάτι ακραίο, καθώς «θα το γυρίσει σε πιο φθινοπωρινό καιρό». Γενικά την Παρασκευή βελτιώνεται ο καιρός, αλλά από το Σάββατο θα έχουμε βροχοπτώσεις, πρόσθεσε.
Τέλος για τη Θεσσαλονίκη, το πρωί θα είναι δύσκολο με χιονοπτώσεις ακόμα και στο κέντρο της πόλης, όμως τα φαινόμενα με την πάροδο του χρόνου θα εξασθενήσουν.
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Κανένα μέτρο ασφαλείας», καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο - Εργοδότες δεν εκκένωναν εργοστάσια
- Άργος: Το κρίσιμο ερώτημα για τους πυροβολισμούς των αστυνομικών στον 20χρονο - Αναμένεται η βαλλιστική
- Τάσεις MRB: Πρωτιά της ΝΔ και άνοδος Τσίπρα - Χάνουν έδαφος ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού
- Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη - Ηταν πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος