Ελλάδα|16.02.2021 20:31
Καιρός: Η Ελλάδα στην κατάψυξη - Ποια περιοχή έγραψε ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας
NewsroomΘερμοκρασία ρεκόρ κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο Νέο Καύκασο Φλώρινας το πρωί της Τρίτης, κατά τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας Μήδεια.
Διαβάστε επίσης: Καιρός - Πολιτική Προστασία: Έκτακτη σύσκεψη, βγαίνει ο στρατός στους δρόμους για την κακοκαιρία
Συγκεκριμένα, περίπου στις 8:00 το πρωί το θερμόμετρο έδειξε -25,1 βαθμούς, ορίζοντας ένα νέο ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας για τους σταθμούς του δικτύου (εξαιρούνται οι σταθμοί μας στις δολίνες Κεχρωτής και Βαθυστάλου).
Διαβάστε επίσης: Καιρός: Πόσο θα κρατήσουν οι διακοπές ρεύματος στην Αττική
Διαβάστε ακόμη
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο
- Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι
- Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»