Εντυπωσιάζουν βίντεο και εικόνες από εκπαίδευση της Σχολής Ευελπίδων στα χιόνια
NewsroomΕντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη χειμερινή στρατιωτική διαβίωση των Ευελπίδων και των μονίμων υπαξιωματικών.
Εκμεταλλευόμενος τις καιρικές συνθήκες ο στρατός έκανε την εκπαίδευση των υποψηφίων αξιωματικών και υπαξιωματικών στο χιόνι. Πιο συγκεκριμένα από τις 15 έως και τις 16 Φεβρουαρίου, στρατιωτικοί από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών έκαναν μια σειρά από ασκήσεις μέσα στο χιόνι.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων στον Υμηττό και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα περιελάμβανε αντικείμενα επιχειρησιακής και ειδικής εκπαίδευσης, ατομικής τακτικής, καθώς και αντικείμενα εξοικείωσης με τη διαβίωση σε δυσμενείς χειμερινές συνθήκες στην ύπαιθρο.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
- Τρόμος στον Πειραιά: Κουκουλοφόρος με μαχαίρι επιτέθηκε σε γυναίκα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Εξοργιστικό βίντεο: 64χρονος έτρεχε με 290χλμ/ώρα στην Αττική και τα δημοσίευε στα social media
- «Καμπάνα» Μαρουσάκη για το βροχερό τριήμερο: «Αντιμετωπίζουμε την κακοκαιρία σαν κακοκαιρία»
- Άρρωστα παιδιά για «δολώματα», απειλές και εκβιασμοί: Σοκάρουν οι μαρτυρίες θυμάτων για την ΜΚΟ