Κατερίνη: Σύλληψη για κλοπή αγελάδων στη Ρωσία πριν από 24 χρόνια
NewsroomΚαταζητούμενος για κλοπή και θανάτωση δύο αγελάδων, πριν από 24 χρόνια στην περιοχή Κράσνονταρ της Ρωσίας, συνελήφθη στην Κατερίνη. Πρόκειται για 54χρονο ομογενή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων που είχαν εκδώσει οι ρωσικές Αρχές. Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, φέρεται ότι το 1997, μαζί με συνεργό του, έκλεψαν «δύο γαλακτοφόρες αγελάδες» από τον ιδιοκτήτη τους, τις οποίες εν συνεχεία «τεμάχισαν» και πούλησαν.
Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το αίτημα των Ρώσων να εκδοθεί και να δικαστεί στη χώρα τους. Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, αρνούμενος τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις. Αποφασίστηκε τελικά να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για την έκδοση του ή όχι.
- Μαρινέλλα: Το τραγούδι που δεν της άρεσε και κατάφερε να το απογειώσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας
- Αγορές σε νευρική κρίση με φόντο το Ορμούζ: Τα σενάρια για Ευρώπη και Ασία με τον κίνδυνο μιας «τέλειας καταιγίδας»
- Η στιγμή που η Αθήνα «έσβησε»: Το Καλλιμάρμαρο στο σκοτάδι για την Ώρα της Γης - Παιδιά σχημάτισαν με φαναράκια το «60»
- Πώς μια Αμερικανίδα πήρε αποζημίωση 14 εκατ. ευρώ από μια μπουκιά παγωτού