Ελλάδα
|
18.02.2021 18:22
Κρήτη: Γυναίκα με κορονοϊό γέννησε στα Χανιά - Σε τεστ υποβάλλεται το μωρό
NewsroomΈνα ακόμη βρέφος ήρθε στη ζωή από μητέρα, που έχει διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Χανίων.
Η μητέρα είναι ασυμπτωματική και βρίσκεται σε ειδικό θάλαμο στην κλινική Covid του νοσοκομείου. Σε τεστ θα υποβληθεί για προληπτικούς λόγους και το παιδί της.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας έκανε δηλώσεις στην τοπική ιστοσελίδα Creta24 τονίζοντας πως η γέννα έγινε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, πως τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ καθώς και ότι μητέρα και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών