Ελλάδα|29.10.2018 10:37

Ραντεβού θανάτου Ελλήνων-Αλβανών με 6 τραυματίες (pics+vid)

Newsroom

Ραντεβού θανάτου Ελλήνων-Αλβανών δόθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Γέρακα κι όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, που δημοσιεύει αποκλειστικά το ethnos.gr.

Παρότι το συμβάν συνδέθηκε με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από αλβανικά πυρά, καθώς ήταν νωπές οι μνήμες από το περιστατικό στο ελληνόφωνο χωριό της Αλβανίας, όπως φαίνεται, πρόκειται για οικονομικές διαφορές Ελλήνων κι Αλβανών, πιθανότατα για ναρκωτικά.

Οπως μετέδωσε το Open TV, oι εμπλεκόμενοι ήταν πολλοί και υπήρξαν 6 τραυματίες. Η άγρια συμπλοκή έγινε γύρω στις 2:00 π.μ., στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα, στον Γέρακα.

Αρκετοί έφυγαν από τον τόπο του συμβάντος για να μη συλληφθούν, ωστόσο, έξι εξ αυτών, διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Ενας Ελληνας υπήκοος έχει τραυματιστεί πιο βαριά απ' όλους, καθώς, φέρει διαμπερές τραύμα σε πνεύμονα και λαιμό από σφαίρα. Τρεις εκ των τραυματιών, μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο, το οποίο δεν εφημέρευε, ωστόσο, οι τραυματίες πήγαν στα επείγοντα περιστατικά.

Ο σοβαρά τραυματίας, χειρουργήθηκε και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος. Οι υπόλοιποι τρεις, διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και φέρουν τραύματα από μαχαίρι.

Ενα πιστόλι βρέθηκε μεταξύ άλλων επί τόπου, το οποίο εικάζουν οι Αρχές ότι είναι αυτό, από το οποίο προήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του Ελληνα.

συμπλοκήΚωνσταντίνος ΚατσίφαςOpen TV