Ελλάδα|22.02.2021 14:18

Εξαφάνιση Lamanif: Οι εκβιασμοί και η κόντρα με τον γνωστό τράπερ

Γιάννης Ζιάκας

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ, Lamanif, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναμένουν όταν ο 24χρονος είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ώστε να μπορέσει να δώσει περαιτέρω πληροφορίες και να διαλευκανθούν οι λόγοι που τον οδήγησαν να απειλεί με αυτοκτονία και να εξαφανιστεί από προσώπου γης για λίγες ημέρες.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει το υλικό με το οποίο ισχυρίζεται ο ράπερ ότι δεχόταν εκβιασμούς και στο οποίο εμφανίζεται σε προσωπικές στιγμές. Επίσης, αναμένεται να επιβεβαιωθεί εάν τελικά ό Lamanif θα στρέψει τα βέλη του προς έναν γνωστό τράπερ επίσης από τη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης: Μηνύσεις από τον ράπερ Lamanif εναντίον όσων συμμετείχαν στη διαρροή του βίντεο

Οι κόντρες μεταξύ των ράπερ

Όταν ο Lamanif μπορέσει να δώσει παραπάνω πληροφορίες στους αστυνομικούς, τότε θα διευκρινιστεί αν μπορεί να δοθεί βάση στις κόντρες μεταξύ των ράπερ, μετά τις υπόνοιες που άφησε ο 24χρονος στο βίντεο στο οποίο μιλούσε για την επικείμενη αυτοκτονία.

Το αδιέξοδο στην έρευνα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει και στο μέλλον, καθώς διερευνώνται τα αίτια για τα οποία ο νεαρός καλλιτέχνης ήθελε να εξαφανιστεί ακόμα και από την οικογένεια του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμα και όταν ζητήθηκε η συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, κατέστη αδύνατο να εντοπιστεί ο νεαρός από την αναζήτηση στα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Διαβάστε επίσης: Δικηγόρος Lamanif: Θέμα χρόνου να εντοπιστούν όσοι βρίσκονται πίσω από το ψεύτικο προφίλ του

εξαφάνισηαυτοκτονίαράπερΘεσσαλονίκη