Ελλάδα|22.02.2021 21:37

Επίθεση στα γραφεία του Action 24 για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Newsroom

Επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του Action 24 στα Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έριξαν πέτρες, τρικάκια και μπογιές και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Action24, οι δράστες έριξαν και μολότοφ. Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες ανήκουν σε ομάδα που συμπαραστέκεται στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ο πρόεδρος του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, δήλωσε για την επίθεση: «Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Εριξαν δύο μολότοφ, είμαστε σε μια κατοικημένη περιοχή. Ευτυχώς, δεν είχαμε θύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτών των ανθρώπων».

«Δεν φοβόμαστε» ήταν η ανάρτηση του καναλιού στα social media με φωτογραφίες από την επίθεση

T
Copyright: Eurokinissi

ΝΔ: Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

Χρηστίδης: Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στη Δημοκρατία

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης σημείωσε: «Η επίθεση εναντίον του @action24_ είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία».

T

επίθεσηΔημήτρης Κουφοντίνας