Ελλάδα|27.02.2021 10:18

Κορονοϊός: Τα στοιχεία που έφεραν παράταση του lockdown ζήτησε ο δήμος Ευόσμου Κορδελιού

Newsroom

Τα στοιχεία για τα οποία το lockdown στον δήμο Ευόσμου Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη πήρε παράταση έως τις 8 Μαρτίου, ζήτησε ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, ο κ. Μανδαλιανός επικοινώνησε με τον κ. Αρκουμανέα προκειμένου να ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή. 

Ο κ. Μανδαλιανός ζήτησε να μάθει τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων με τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη, τα οποία στάθηκαν αφορμή για αυστηρά υγειονομικά μέτρα. Μάλιστα, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του σχετικά με την αποτελεσματικότητα του τοπικού lockdown όπου ζουν 150.000 πολίτες που μετακινούνται καθημερινά εντός κι εκτός δήμου για εργασία. Ο κ. Αρκουμανέας δεσμεύτηκε πως θα δώσει στον δήμαρχο λεπτομερείς απαντήσεις με όλα τα στοιχεία.

«Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, οι οποίοι δοκιμάζονται οικονομικά και ψυχολογικά από τα παρατεταμένα αυστηρά υγειονομικά μέτρα και αναζητούμε απαντήσεις για τα ειδικά μέτρα που λαμβάνονται για τον τόπο μας», επισήμανε ο κ. Μανδαλιανός εν αναμονή της επικείμενης ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ.

Διαβάστε επίσης: Τηλεκπαίδευση: Μία εκπαιδευτική πλατφόρμα «αναζωογονεί» τα μαθήματα από απόσταση

ΕΟΔΥlockdownΔήμος Κορδελιού - ΕυόσμουΚορονοϊόςπαράταση