Lockdown: Στο Φάληρο οι Αθηναίοι με sms στο 13033
NewsroomΜπορεί το lockdown λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού και της ασφυκτικής πίεσης στα νοσοκομεία να πήρε παράταση έως τις 8 Μαρτίου, όμως ο καλός καιρός ευνοεί τις βόλτες με sms στο 13033 για τους Αθηναίους.
Στο Φάληρο, οι εικόνες αποδεικνύουν ότι οι Αθηναίοι έστειλαν sms στο 13033 και πήγαν για περίπατο στην παραλία. Αλλοι έκαναν ποδήλατο άλλοι επέλεξαν το περπάτημα και οι πιο τολμηροί - με σύμμαχο πάντα τον καλό καιρό - έκαναν και μπάνιο. Φυσικά, όσοι βγήκαν για βόλτα στο Φάληρο, το Καβούρι, τις γειτονικές παραλίες ή και τη Διονυσίου Αεροπαγίτου στην Ακρόπολη επέστρεψαν στα σπίτια τους πριν από τις 18:00, καθώς από εκείνη την ώρα τίθεται σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του lockdown.
Διαβάστε επίσης: Lockdown: Παράταση στην παράταση τα μέτρα - Πότε ανοίγει η αγορά - Πώς θα κάνουμε Πάσχα
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη