Ελλάδα|28.02.2021 08:03
Επιθέσεις σε ΑΤΜ τραπεζών και καταστήματα - Σε Μαρούσι, Αιγάλεω και Π. Φάληρο
NewsroomΜπαράζ επιθέσεων και βανδαλισμών από αγνώστους σε ΑΤΜ τραπεζών και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες σε δύο τράπεζες στο Μαρούσι, προκαλώντας ζημιές στα ΑΤΜ, ενώ το ίδιο συνέβη σε τράπεζα στο Αιγάλεω επί της Ιεράς Οδού.
Παράλληλα, επιθέσεις σημειώθηκαν και στο Παλαιό Φάληρο σε τέσσερα καταστήματα με ρούχα και δύο τράπεζες. Σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν και φθορές με ρίψη χρωμάτων.
Διαβάστε επίσης: Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής «πιάστηκε» σε παράνομη λέσχη στην Κυψέλη
Διαβάστε ακόμη
- Η εκπληκτική εμφάνιση του Akyla στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο
- Σκηνές τρόμου στη Μόντενα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς, τέσσερις σοβαρά τραυματίες - Ο οδηγός μαχαίρωσε άνδρα
- Τραγωδία στις ράγες: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από εν κινήσει τρένο στη Θεσσαλονίκη
- Τέμπη: Σοβαρή καταγγελία Ασλανίδη - «Δεξαμενές προπανίου κάτω από τη δικαστική αίθουσα στη Λάρισα»