Αλέξης Κούγιας: Δεν αναφερόμουν στην Κατερίνα Καινούργιου
NewsroomΑνακοίνωση απάντηση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην "επαγγελματία κυρία" της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».
Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας με διευκρινιστική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο Τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία - παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».
- «Μπορούμε να δούμε το Φεγγάρι»: Πιο κοντά στη Σελήνη από τη Γη τα μέλη της αποστολής Artemis II
- «Σ' έφτιαξα, αλλά μου χρωστάς γιατί έκανα τον κόσμο τούμπα»: Ο σοκαριστικός διάλογος Σκρέκα με τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά από ανάρτηση για την υπόθεση revenge porn
- Ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη μέση του δρόμου - Νεκρή μητέρα, τραυματίστηκαν τα παιδιά της