Πειραιάς: 100 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες
NewsroomΚοντέινερ από το Εκουαδόρ με 100 κιλά κοκαΐνης βρέθηκε στον Πειραιά την Πέμπτη, 4 Μαρτίου, από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών. Τα μεγάλο φορτίο ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ που μετέφερε μπανάνες.
Τα 100 κιλά κοκαΐνης, χωρισμένα σε πακέτα, είχαν κρυφτεί σε διπλά τοιχώματα που είχαν δημιουργηθεί μέσα στο κοντέινερ. Στις Αρχές είχε φτάσει πληροφορία ότι στο κοντέινερ θα υπήρχε κρυμμένη κοκαΐνη και επί μέρες το παρακολουθούσαν.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που βρέθηκε στον Πειραιά μεγάλο φορτίο ναρκωτικών. Και την προηγούμενη φορά, το κοντέινερ με τα ναρκωτικά είχε φτάσει στον Πειραιά από το Εκουαδόρ. Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.
Διαβάστε επίσης: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με τα νέα μέτρα ανά περιοχή λόγω lockdown
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες