Ελλάδα|05.03.2021 12:31

Σεισμός στην Ελασσόνα: Έπεσαν βράχοι στα Μετέωρα

Newsroom

Ο νέος σεισμός με επίκεντρο ξανά την Ελασσόνα προκάλεσε την πτώση βράχων στα Μετέωρα και δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση συνιστώντας ψυχραιμία και προσοχή κατά το επόμενο διάστημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έπεσαν τμήματα του κεντρικού βράχου των Μετεώρων. Στην Καλαμπάκα επικράτησε πανικός, αλλά δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, παρά μόνο ζημιές σε σπίτια που βρίσκονται κοντά στον βράχο του Σταυρού.

Σύμφωνα με το trikalaola, μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που ταρακούνησε την πόλη μας και αφού «διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος με τους συνεργάτες του επικοινωνούν συνεχώς με τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και με το σεισμολογικό κέντρο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκλήθηκαν», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δημάρχου.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός στην Ελασσόνα: Νέα δύσκολη νύχτα - Τι λένε οι σεισμολόγοι

«Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πτώσεις βράχων από τις κορυφές των Μετεώρων και προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε οικίες. Επικοινωνώντας ο ίδιος ο Δήμαρχος με κατοίκους της περιοχής του δεν του ανέφεραν ζημίες. Συνιστούμε σε όλους τους πολίτες ψυχραιμία και προσοχή για το επόμενο χρονικό διάστημα», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του δημάρχου Μετεώρων μετά τον νέο σεισμό στην Ελασσόνα. Σημειώνεται ότι κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ερευνά την περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός στην Ελασσόνα: Τι ισχύει για τα ενεργά ρήγματα στην περιοχή

σεισμόςΜετέωραΕλασσόναΚαλαμπάκα