Σεισμός στην Ελασσόνα: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Τύρναβος, Ποταμιά και Φαρκαδόνα
NewsroomΣε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκαν ο Τύρναβος, η Ποταμιά και η Φαρκαδόνα μετά τον σεισμό των 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα. Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Τυρνάβου και η Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς του Δήμου Ελασσόνας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, καθώς και ο Δήμος Φαρκαδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που εκδηλώθηκε στις 3 Μαρτίου 2021 στις παραπάνω περιοχές.
Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης του φαινομένου και για 6 μήνες, δηλαδή έως και 03 Σεπτεμβρίου 2021.
Διαβάστε επίσης: Παπαζάχος για σεισμό στην Ελασσόνα: Αγνωστο το ρήγμα - Πιθανός νέος μεγάλος μετασεισμός
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
- Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
- This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
- «Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό