Δημήτρης Κουφοντίνας: Εννιά καταδρομικές τη νύχτα από αλληλέγγυους
NewsroomΣε... ολονυχτία προχώρησαν οι συμπαραστάτες του Δημήτρη Κουφοντίνα, οι οποίοι πραγματοποίησαν ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εννιά καταδρομικές επιθέσεις στην Αθήνα. Το βράδυ του Σαββάτου κατάφεραν να προχωρήσουν σε μπαράζ χτυπημάτων χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, παρά το γεγονός ότι στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός για τις εκατοντάδες πλέον επιθέσεις.
Συνολικά κατάφεραν να σπάσουν τα ΑΤΜ έξι τραπεζών, να βάλουν γκαζάκια σε εφορία, να σπάσουν τη είσοδο καταστήματος ΕΛΤΑ και τέλος να πετάξουν μπογιές και να γράψουν συνθήματα στο κτήριο που στεγαζόταν το υπουργείο Ναυτιλίας στο κέντρο του Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Κουφοντίνας: Χειροπέδες στον γιο του, Εκτορα στο Σύνταγμα
Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν πρώτα στο Μοσχάτο, όπου έσπασαν τα ΑΤΜ δυο τραπεζών και λίγο αργότερα στην οδό Παλαμηδίου κατέστρεψαν δυο ακόμη. Στην οδό Σολωμού προκάλεσαν φθορές στη τζαμαρία ενός υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και σε ένα ακόμη ΑΤΜ ενώ στις 6:00 τα ξημερώματα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν τοποθέτησαν γκαζάκια στη ΔΟΥ Χολαργού. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Οι κουκουλοφόροι τα μεσάνυχτα πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα σε κτήριο του υπουργείου Ναυτιλίας, το οποίο βρίσκεται μάλιστα στο κέντρο του Πειραιά στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 150.
Διαβάστε ακόμη: Αστυνομικός σπρώχνει σε πεσμένο μηχανάκι φωτορεπόρτερ που κατέγραφε προσαγωγή
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες