Ελλάδα|11.03.2021 00:13

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο τραυματίας αστυνομικός - Τι λέει ο πατέρας του

Newsroom

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον ίδιο συγγενείς και φίλοι του 28χρονου αστυνομικού που έπεσε θύμα επίθεσης το απόγευμα της Τρίτης, 9 Μαρτίου, στη Νέα Σμύρνη. Τον χαρακτηρίζουν «αγαθό γίγαντα» και τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη. Ειδικότερα, νοσηλεύεται με κακώσεις στο κεφάλι εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχτηκε στο κεφάλι με λοστούς.

Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 22χρονο που συνελήφθη

Ο ίδιος, σύμφωνα με το Mega, είπε στους συναδέλφους του: «Ανεβοκατέβαζαν ξύλα και σιδερόβεργες στο κεφάλι μου. Με κλωτσούσαν και έβριζαν. Φορούσα το κράνος και ευτυχώς το είχα ασφαλίσει. Ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Και όταν τα κατάφεραν, χτυπούσαν στο κεφάλι μου».

«Μην φοβάστε θα αντέξω. Προσπαθούσα να γλιτώσω το όπλο μου να μην μου το κλέψουν. Προσπαθούσαν να μου βγάλουν το κράνος από την πρώτη στιγμή. Με κλωτσούσαν στο κεφάλι», τόνισε.

Ο 28χρονος υπηρετεί στο σώμα από το 2020, ενώ ήθελε από μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε από το Σώμα πέρσι ύστερα από 37 χρόνια στην αστυνομία. Ο πατέρας του νεαρού αστυνομικού βρίσκεται δίπλα του από την πρώτη στιγμή, ενώ αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί ήρθε στην Αθήνα από τις Σέρρες. Ο ίδιος είπε στο Μega: «Είναι πολύ χτυπημένος, αλλά είναι λίγο καλύτερα. Τα περισσότερα χτυπήμτα τα έχει στο κεφάλι, αλλά ο Θεός έβαλε το χέρι του». 

Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος χούλιγκαν - Συνελήφθη για την επίθεση στον αστυνομικό

Νέα Σμύρνηαστυνομίαεπεισόδιααστυνομικός