Ελλάδα|11.01.2019 14:40

InStyle, People & TV Εθνος, στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής! (vid)

Newsroom

Με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, έρχεται το InStyle. Eνα από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία περιοδικά παγκοσμίως, που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες stars του κόσμου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους ιστορίες, αλλά και τα beauty και fashion μυστικά τους.

Με πρόσβαση στους διασημότερους experts της μόδας και της ομορφιάς, καλύπτει ό,τι πιο νέο και φρέσκο στους τομείς αυτούς με τα πιο εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και τις απόψεις των ειδικών.

Με έξυπνες ιδέες, tips και τρικ σε styling, μακιγιάζ και περιποίηση, βοηθάει κάθε αναγνώστρια να ανακαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Το περιοδικό που αγαπάει το γυναικείο φύλο και πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ή ιδανική ηλικία, αλλά μόνο δυνατές προσωπικότητες και μοντέρνες, ενημερωμένες γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Το ΙnStyle είναι ο σύμμαχος και η έμπνευση της σύγχρονης γυναίκας.

Στο InStyle που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Maria Menounos: Έχει αποδείξει ότι είναι power girl τόσο μέσα από τα σημαντικές στιγμές της καριέρας της, όσο και από τον αισιόδοξο τρόπο με τον οποίο έχει μάθει να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία, όπως την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. Σήμερα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και μιλά για τον παραμυθένιο της γάμο στην Ελλάδα και τα σχέδιά της να γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητρότητας.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η "σκληρή" art director του Greece’s Next Top Model που λάτρεψαν τα social media και έγινε άπειρα memes φοράει με τον πιο ροκ τρόπο το ανδρόγυνο στιλ.

Τατιάνα Μελίδου: Η ηθοποιός του Γυναίκα Χωρίς Όνομα μπαίνει στο dark side της μόδας (θυμίζοντας τη Μελισσάνδρη του Game of Thrones), περιγράφει τις επιρροές της δύσης και της ανατολής στο στιλ της και θυμάται τα χρόνια της στο Παρίσι και το ταξίδι της στην Ινδία για τα γυρίσματα ταινίας του Bollywood. 

Καίτη Γκραμμά: Το διεμφυλικό μοντέλο που πέρασε από την οντισιόν του Greece’s Next Top Model και έγινε γνωστή χωρίς καν να προβληθεί τηλεοπτικά η συμμετοχή της, μιλά για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που έκανε πριν δυο μήνες και την αγάπη της για τη μόδα.

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ο κριτής του My Style Rocks είναι ένας άντρας που μεγάλωσε με γυναίκες, δουλεύει με γυναίκες, λατρεύει τις γυναίκες και μπορεί να λέει συναρπαστικές ιστορίες από τη ζωή του νυχθημερόν. 

Power Dressing: To δυναμικό ντύσιμο στην πιο θηλυκή εκδοχή του. Φορέστε παντελόνι σε βραδινό κάλεσμα, κοστούμι στο γραφείο, σέξι σακάκια στο πάρτι. 

How to - Layering: Οι πιο ζεστές ζακέτες γίνονται κομψές με τη βοήθεια της λεπτής ζώνης, οι μίντι φούστες απογειώνονται με ψηλές μπότες και όλοι οι έξυπνοι συνδυασμοί για να είστε κομψές ακόμα και τις πιο κρύες μέρες.

Go bold: Aν ανάμεσα στα resolutions της νέας χρονιάς είναι το να είστε πιο τολμηρή, ξεκινήστε από το μακιγιάζ σας. Τα πιο έντονα trends της σεζόν και πώς να τα εφαρμόσετε από τη χρυσή μάσκαρα μέχρι το τιρκουάζ eyeliner!

Cash: To μενού του εστιατόριου φέρνει στο τραπέζι μας γεύσεις από την Ασία και ο σεφ Χρόνης Δαμαλάς μας δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε σούσι στο σπίτι!

Στο People που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έγινε 40 και κάνει έναν μίνι απολογισμό: Οι νίκες, τα λάθη,  η ψυχανάλυση, η ανατροφή των γιών του, η ζωή με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Χρυσές Σφαίρες: Βραβεία, εμφανίσεις, παραλειπόμενα από τη μεγάλη βραδιά.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη μιλάει για το «αμερικάνικο όνειρό» της. Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράζεται με το People τις εμπειρίες της στις ΗΠΑ, βάζει στο μικροσκόπιο τα θέλω και τις σχέσεις της, ενώ δεν παραλείπει να στείλει και ένα μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο.

Σταμάτης Γονίδης: «Έχω ζήσει για δέκα ζωές». Ο λαϊκός τραγουδιστής μιλάει για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας, την επέμβαση που διήρκεσε δυόμιση ώρες, κρίνει ο ίδιος την εικόνα του και εκμυστηρεύεται το μεγάλο του όνειρο.

Bodywatch: Οκτώ αγαπημένες Ελληνίδες, οι Μαρία Μπεκατώρου, Λάουρα Νάργιες, Νάντια Μπουλέ, Σοφία Τουντούρη, Τζένη Μελιτά, Βίκυ Κάβουρα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Φωτεινή Πετρογιάννη μοιράζονται τις καθημερινές διατροφικές τους συνήθειες, τώρα που οι γιορτές είναι ανάμνηση.

TV ΈθνοςInStylePeopleΕΘΝΟΣ της Κυριακής