Ελλάδα|17.01.2019 10:18

Κρήτη: 15 ημέρες στην εντατική ο δικυκλιστής που παρασύρθηκε

Newsroom

Δεκαπέντες ημέρες συμπληρώνονται από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κνωσού, στο Ηράκλειο, με την παράσυρση ενός δικυκλιστή ντελιβερά από διερχόμενο όχημα.

Ο 53χρονος, για δεύτερη εβδομάδα, εξακολουθεί να δίνει την πιο κρίσιμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μετά τον ακρωτηριασμό στο δεξί κάτω άκρο, παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου, με τα 24ώρα που περνάνε να είναι κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα και με τον κ. Βολακάκη, εντατικολόγο του Βενιζέλειου νοσοκομείου, να σημειωθεί ότι φέρει μια βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί και σε τραχειοτομία, λόγω χαμηλού επιπέδου συνείδησης.

Οπως αναφέρει το neakriti οι δικοί του άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν ώρες αγωνίας ελπίζοντας σε ένα θαύμα και σύντομα να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση για θετική έκβαση στην υπόθεση του 53χρονου άντρα.

Πώς συνέβη το τροχαίο ατύχημα

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Κνωσού, το βράδυ της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, όταν ένα όχημα παρέσυρε τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 53χρονος.

Για περισσότερη από μία εβδομάδα αναζητείτο ο οδηγός του ασημί Volkwagen Golf, μοντέλο του 1998-2004, το οποίο εθεάθη στο σημείο και μετά το τροχαίο «εξαφανίστηκε», με τις έρευνες της αστυνομίας, τελικά, να αποδίδουν καρπούς.

Πρόκειται για έναν 39χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου.

Λεωφόρος Κνωσούτροχαίο ατύχημαΗράκλειο Κρήτης