Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για το «κορονοπάρτι» στο ΑΧΕΠΑ
NewsroomΕισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει συνωστισμό ατόμων στην ταράτσα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, εν μέσω lockdown.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν επρόκειτο για «κορονοπάρτι» εργαζομένων του νοσοκομείου ανήμερα της Τσικνοπέμπτης. Το αδίκημα που ερευνάται είναι αυτό της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Ένας χρόνος μετά τον πρώτο θάνατο στην Ελλάδα - Χάθηκε μία Άμφισσα
Για την ίδια υπόθεση, η διοίκηση του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ήδη εσωτερική έρευνα, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συνάθροιση και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: 4 περιφερειακές ενότητες και 5 δήμοι μπαίνουν σε σκληρό lockdown
- Ανάλυση BBC: Το Ισραήλ... γλυκοκοιτά αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν - «Το μόνο πρόβλημα είναι ο Τραμπ»
- Red code σε επτά περιοχές και διαδοχικά μηνύματα από το 112 - Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας με έντονα φαινόμενα
- Πώς η κυβέρνηση επιδιώκει να πιέσει την αντιπολίτευση και να συσπειρώσει τους «γαλάζιους»
- Οι ΗΠΑ που αντιστέκονται απέναντι στον Τραμπ