Ελλάδα|13.03.2021 21:01

Μπουζούκια και λουλούδια: Γλέντια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρά το lockdown

Newsroom

Γλέντια, μουσικές βραδιές και πάρτι διοργανώνονται σε διάφορα μέρη της χώρας παρά το lockdown που είναι σε εφαρμογή και τα αυστηρά μέτρα για την αναχαίτιση του κορονοϊού. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός νυχτερινού κέντρου της Αθήνας, το οποίο μάλιστα επισκέπτονταν κανονικά οι θαμώνες, ενώ είχε και τραγουδίστρια.

Το μαγαζί λειτουργούσε κανονικότατα, με ζωντανή μουσική και θαμώνες, ενώ πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό. Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία, επ' αυτοφώρω βρέθηκαν 20 θαμώνες, μια τραγουδίστρια, σερβιτόροι και δύο αλλοδαποί «πορτιέριδες». Το κέντρο διασκέδασης παρακολουθούνταν επί μέρες. Μάλιστα, το εν λόγω μαγαζί έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες και πρόστιμα 4.500 ευρώ για κορονοπάρτι σε νοικιασμένη βίλα

Πρώτη είδηση στα μέσα ενημέρωσης είναι και η διοργάνωση ενός πάρτι σε βίλα στη Θεσσαλονίκη που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, διοργανωτής ήταν ένας 24χρονος, ο οποίος μίσθωσε διώροφη βίλα στο Μεσημέρι, με σκοπό τη διεξαγωγή πάρτι.

Η δυνατή μουσική πρόδωσε τους καλεσμένους. Στο σημείο βρέθηκαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν σε επιβολή προστίμων. Στους πέντε συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ στον 24χρονο διοργανωτή οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του παράλληλα με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Lockdown: Νυχτερινό κέντρο λειτουργούσε με ζωντανή μουσική και θαμώνες

lockdownΘεσσαλονίκηνυχτερινό κέντροAθήναπάρτιΚορονοϊός