Ελλάδα|14.03.2021 13:48

Θεσσαλονίκη: «Βγήκε» από την καραντίνα και γέμισε κόσμο το Καπάνι

Newsroom

«Βγήκε» από την καραντίνα η ψαραγορά στο Καπάνι της Θεσσαλονίκης και γέμισε με κόσμο, θυμίζοντας παλιές εποχές, καθώς είναι αυξημένη παραμένει η κίνηση για δεύτερη ημέρα.

Πολύς είναι ο κόσμος από το πρωί της Κυριακής που επισκέπτεται την ψαραγορά στο Καπάνι προκειμένου να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμηΚαθαρά Δευτέρα: Γιατί υψώνουμε χαρταετούς, τι συμβολίζει η λαγάνα και τι θα γίνει φέτος

ethnos.gr/Καπάνι

Όστρακα και νηστίσιμα όπως χταπόδια, σουπιές, θράψαλα και καλαμάρια βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών και «φεύγουν» περισσότερο σύμφωνα τους εμπόρους της αγοράς. Οι τιμές σύμφωνα με τους επαγγελματίες δεν είναι τσιμπημένες και παραμένουν στα περσινά επίπεδα. Παρά την αυξημένη κίνηση οι καταναλωτές είναι προσεκτικοί και μετρημένοι στις αγορές τους ενώ δεν παρατηρούνται υπερβολές.

ethnos.gr

«Η κίνηση χθες ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Ευελπιστούμε ότι σήμερα και αύριο θα εξελιχθεί ανάλογα. Οι τιμές είναι στα περσινά επίπεδα.. Πιστεύω και οι καταναλωτές να μείνουν ευχαριστημένοι και οι επαγγελματίες της αγοράς να μπορέσουν μετά από τόσο καιρό να ξαναδουλέψουν» δήλωσε στο ethnos.gr ο πρόεδρος των Επαγγελματιών ιστορικού κέντρου Χρήστος Νικολόπουλος. 

ethnos.gr
ethnos.gr

 Διαβάστε ακόμηΚαιρός: Βροχερό το σκηνικό την Κυριακή - Πού θα βρέξει την Καθαρά Δευτέρα

ΘεσσαλονίκηψάριαΚαθαρά ΔευτέραΚαπάνι