Eλασσόνα: Βοήθεια στους σεισμοπαθείς από πωλητές στις λαϊκές αγορές της Αττικής
NewsroomΣε μία δράση αλληλεγγύης προχώρησε η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) με στόχο την ενίσχυση των σεισμοπαθών της Λάρισας και της Ελασσόνας.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της, Δημήτρη Μουλιάτου, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 20 τόνοι τροφίμων, ειδών υγιεινής και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας. Με την κινητοποίηση, μέσα σε 24 ώρες γέμισαν συνολικά πέντε φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης. Τα οχήματα παραχώρησε η Περιφέρειας Αττικής, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.
Διαβάστε επίσης: Καθαρά Δευτέρα: Τι ισχύει, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται
Τα φορτηγά που μεταφέρουν τη βοήθεια στους σεισμοπαθείς ξεκίνησαν σήμερα πρωί της Κυριακής από την Αθήνα συνοδευόμενα από τον πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. Δημήτρη Μουλιάτο και το διευθυντή της διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Αττικής Χάρη Πασβαντίδη.
«Με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες, με τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταρρεύσει και εκατοντάδες συμπολίτες μας όλων των ηλικιών να αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο στοιχειώδεις ανάγκες τους, εμείς οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών αισθανόμαστε ως ιερό καθήκον μας να βρεθούμε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται, απλώνοντας τους το χέρι μας και δηλώνοντας απερίφραστα ότι και σε αυτή δύσκολη κατάσταση κανείς δεν είναι μόνος του» επισημαίνει ο Δημήτρης Μουλιάτος ευχαριστώντας παράλληλα την Περιφέρεια Αττικής στην προσπάθεια αυτή, στο πρόσωπο του Χάρη Πασβαντίδη.
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»