Ελλάδα|10.01.2019 23:44
Αστακός: Πνίγηκε 51χρονος εργαζόμενος σε ιχθυοτροφείο
NewsroomΈνας 51χρονος πνίγηκε σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα στο νησί Πεταλάς, απέναντι από το Βαλτί του δήμου Μεσολογγίου
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το agriniopress.gr ο άτυχος άνδρας είναι από την περιοχή του Αγρινίου και πατέρας δυο παιδιών.
Ο 51χρονος εργαζόμενος είχε μεταβεί με βάρκα σε τμήμα της μονάδας για κάποια εργασία με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι συνάδελφοι του και να τον αναζητήσουν.
Άμεσα κινητοποιήθηκε και το Λιμενικό και ο άτυχος άνδρας λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός σε βραχώδες σημείο του νησιού.
Να σημειωθεί πως στο σημείο επικρατούν δυσμενείς συνθήκες με ισχυρούς ανέμους και έντονο κυματισμό.
Τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού ερευνά το Λιμενικό Τμήμα του Πλατυγιαλού του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.
Διαβάστε ακόμη
- Έτσι δρούσε το κύκλωμα στις πολεοδομίες: Οι «ταρίφες» έως 30.000 ευρώ και τα δύο πρόσωπα - «κλειδιά»
- Σάλος με Χέγκσεθ: Ο Αμερικανός υπουργός πήγε επίσημο ταξίδι στη Γαλλία με τη σύζυγο και έξι από τα παιδιά τους
- Συνεχίζεται το ντέρμπι «αιωνίων» με... χαρτοπόλεμο, βίντεο και καταγγελίες
- «Καταστροφή για το ηθικό»: Σοβαρή τεχνική βλάβη στο μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Βρετανίας