Βίντεο-ντοκουμέντο: Σήκωσαν σε 45 δευτερόλεπτα ένα ολόκληρο κατάστημα κινητών στον Πειραιά
NewsroomΛιγότερο από ένα λεπτό χρειάστηκαν οι δράστες της ληστείας σε κατάστημα κινητών στο κέντρο του Πειραιά για να σηκώσουν τη λεία τους και να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/3) γύρω στις 03:00 όταν πέντε άτομα, έσπασαν την γυάλινη πόρτα του καταστήματος ired στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 126 και με αστραπιαίες κινήσεις, οι τέσσερις εισέβαλαν στο κατάστημα, ενώ ο ένας είχε μείνει απ' έξω εκτελώντας χρέη τσιλιαδόρου.
Οπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ethnos.gr οι δράστες σπάνε τις βιτρίνες και παίρνουν τα μεγάλης αξίας κινητά από τις προθήκες των ραφιών, αλλά και μετρητά από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, με τη λεία τους να υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Οι κινήσεις των δραστών αποτυπώθηκαν στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος και διακρίνεται η ταχύτητα με την οποία κινούνται, που «σήκωσαν» το μαγαζί σε λιγότερο από ένα λεπτό της ώρας.
- Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα
- Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
- Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
- «Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες και το στοίχημα της συσπείρωσης