Θεσσαλονίκη: Νεκρός ψαράς που αγνοείτο στην Επανομή - Είχε βρεθεί η βάρκα του
NewsroomΝεκρός εντοπίστηκε ένας 65χρονος ψαράς ο οποίος αγνοούταν από το βράδυ της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή Παλιούρα στην Επανομή στη Θεσσαλονίκη.
Την σορό του εντόπισε μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ενώ άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Tις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής βρέθηκε το αλιευτικό σκάφος του άνδρα να πλέει ακυβέρνητο στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.
Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός για τους Γερμανούς
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Κατερίνης και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Νέας Μηχανιώνας Θερμαϊκού Κόλπου, με τη συμμετοχή τριών περιπολικών σκαφών λιμενικού και επτά αλιευτικών σκαφών καθώς και περιπολικών οχημάτων του λιμενικού από ξηράς.
Διαβάστε επίσης: ΕΟΦ: Συναγερμός για συμπλήρωμα διατροφής - Προσοχή μην το χρησιμοποιείτε
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!