Εθνικός Ύμνος : Για πρώτη φορά αποδόθηκε στη νοηματική γλώσσα
NewsroomΟ Σύλλογος Διδασκόντων της νοηματικής στην Ελλάδα δημιούργησε ένα ομολογουμένως συγκινητικό βίντεο με τον Εθνικό Ύμνο να αποτυπώνεται στην ελληνική νοηματική γλώσσα για πρώτη φορά στα χρονικά.
Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων της νοηματικής πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και στο σχετικό βίντεο συμμετέχουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι όπου μέσω της νοηματικής γλώσσας αποτυπώνουν τα λόγια του Εθνικού Ύμνου.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook λέγοντας πως «είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό να βλέπεις για πρώτη φορά τον Εθνικό μας Ύμνο να αποδίδεται στη νοηματική γλώσσα».
Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα 14 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
- Επιστήμονας προειδοποιεί τις ΗΠΑ: Υπάρχει κίνδυνος να χτυπηθούν από καταστροφικό μέγα τσουνάμι
- Απάντηση Χατζηβασιλείου στην Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση: «Αποκλειστικά από τις ελληνικές Αρχές η άδεια»
- Σαμαράς: Τα ψηφοδέλτια, τα πρόσωπα και τα σενάρια για την επόμενη κυβέρνηση
- Θεσσαλονίκη: 18 συλλήψεις για υπόθεση μεγάλης φοροδιαφυγής από νυκτερινά καταστήματα