Ελλάδα|23.03.2021 02:44
Σεισμός τώρα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ δυτικά από τα Γρεβενά
NewsroomΣεισμός 4,2 Ρίχτερ έγινε αισθητός στα Γρεβενά 8 λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Μαρτίου.
Το επίκεντρο εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα δυτικά των Γρεβενών στον ορεινό όγκο της Πίνδου και η πρώτη εκτίμηση έδωσε εστιακό βάθος 2 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε επίκεντρο 24 χλμ ανατολικά-βορειοανατολικά της Κόνιτσας, εστιακό βάθος 13, 6 χλμ και μέγεθος 4,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Διαβάστε ακόμη
- Έκρηξη στην Πλάκα: Στο μικροσκόπιο η σωλήνωση αερίου του ’90 - Τα ίχνη καύσης και το κρίσιμο εύρημα
- Μέτρα σε δόσεις για την ακρίβεια: Έρχονται παρεμβάσεις ανά 15ήμερο από την κυβέρνηση
- WSJ: Το «μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ» της Γκιλφόιλ και ο Ελληνοαμερικανός λομπίστας - Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
- Τα δύο γυναικεία ονόματα για την Α΄Αθηνών, το ντέρμπι των εκλογών και ο «πόλεμος» που ανησυχεί το Μαξίμου