Δημήτρης Κουφοντίνας: Εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Λαμίας
NewsroomΒγήκε το μεσημέρι της Τρίτης από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας ο πρώην απεργός πείνας, Δημήτρης Κουφοντίνας, αναφέρει το lamiareport.gr. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του γενικά καλή και θα συνεχίσει για όσο διάστημα χρειαστεί τη νοσηλεία του στο θάλαμο - κελί του 1ου ορόφου της Παθολογικής Κλινικής του γενικού νοσοκομείου Λαμίας.
Ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη έμεινε στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας εννέα ημέρες μετά την απόφασή του να σταματήσει την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου.
Διαβάστε επίσης: Πιερία: 14 υπάλληλοι της διεύθυνσης Μεταφορών έβγαζαν άδειες οδήγησης με «φακελάκι»
Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 25 Ιανουαρίου από επιπλοκές που του είχε δημιουργήσει η απόφασή του αυτή και τελικά στις 16 Φεβρουαρίου εισήχθη με σοβαρά προβλήματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα για λίγες ημέρες η απεργία πείνας είχε γίνει και απεργία δίψας με τον ίδιο να αρνείται και τον ορό.
Διαβάστε επίσης: Προαστιακός: Μέχρι Κορωπί οι συρμοί τις ώρες άφιξης των επισήμων για την 25η Μαρτίου
- Τραγωδία στην Κόρινθο: 25 ετών ο νεκρός από την έκρηξη στο εργοστάσιο - Προσήχθη ο ιδιοκτήτης
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Στη φυλακή ο 28χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του
- Σοκ στο παρίσι: Τρεις τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι - Η μία εξ αυτών έγκυος
- Τι είναι τα πυρονέφη και πώς έχουν κάνει τις δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη εφιαλτικές