Ελλάδα|26.03.2021 19:13

Προφυλακιστέος ο 58χρονος για την κλοπή σε θυρίδες σε τράπεζα στο Ψυχικό

Newsroom

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για το ριφιφί σε θυρίδες σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό. Ο 58χρονος που έφθασε στην Ευελπίδων με τη σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ανακριτής και Εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του 58χρονου που φέρεται να είπε πως το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε δεν ανήκει μόνο τον ίδιο αλλά και σε δύο ακόμα άτομα. Την ιδιοκτήτρια της θυρίδας και ακόμα ένα πρόσωπο που δεν έχει ταυτοποιηθεί.

«Πιθανολογώ πως το γενετικό υλικό θα μπορούσε να έχει βρεθεί στην κασετίνα, όταν η ιδιοκτήτριά της την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι. Και εγώ και άλλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο τραπέζι», υποστήριξε ο 58χρονος. 

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα μέτρα προφύλαξης που φέρεται να ελάμβανε όταν επισκεπτόταν την τράπεζα, υποστηρίζοντας ότι συνηθίζει να φοράει καπέλο και πως λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊου, έπαιρνε πολλά προστατευτικά μέτρα.

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα», φέρεται να είπε στην απολογία του ο 58χρονος κατηγορούμενος.

Τέτα Καμπουρέλη: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου

Η Τέτα Καμπουρέλη που βρίσκεται στον ανακριτή ως μάρτυρας για τον σύζυγό της, μίλησε το πρωί στο OPEN TV, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου». 

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» τόνισε η κυρία Καμπουρέλη.

τράπεζαΤέτα ΚαμπουρέληριφιφίΨυχικόπροφυλάκιση