Σύρος: 60χρονος κατέρρευσε λίγο μετά το εμβόλιο - Εσπευσμένα στην Αθήνα με εγκεφαλικό
NewsroomMεγάλη αναστάτωση έχει προκύψει στη Σύρο από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ένας 60χρονος από το νησί, μετά την πραγματοποίηση του εμβολίου Astra Zeneca στο εμβολιαστικό κέντρο του νησιού, κατέρρευσε κι αναχώρησε επειγόντως για μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, με αεροδιακομιδή.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα syrospress.gr, ο 60χρονος πραγματοποίησε μετά από προγραμματισμένο ραντεβού το εν λόγω εμβόλιο, αλλά λίγο αργότερα όταν έφτασε σπίτι του κατέρρευσε και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Αθήνας.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: «Διασωληνωμένοι 20χρονοι και 30χρονοι - Είναι αξιόπιστα τα self tests»
«Ευτυχώς που δεν τον έπιασε στην οδήγηση αυτό. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να κάνει έναν καφέ και κατέρρευσε. Ευτυχώς βρισκόταν εκεί η σύζυγος του και κάλεσε σε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό – ισχαιμικό κι όχι αιμορραγικό σύμφωνα με την αξονική που έγινε» είπε ένα κοντινό του πρόσωπο.
«Το ισχαιμικό δημιουργείται από θρόμβους. Και το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους. Εμείς δεν είμαστε γιατροί αλλά συνδυάζουμε τα γεγονότα», είπε.
Η ανησυχία πάντως δεν σταματάει εδώ αφού ολόκληρο το νησί έχει θορυβηθεί από το γεγονός.
Διαβάστε επίσης: Αρση lockdown: Το πλάνο της κυβέρνησης - Τι θα γίνει με σχολεία, καταστήματα και μετακινήσεις
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων